Viktor Brand: partner, ziekte, carrière, vermogen en meer

0 Shares
0
0
0

Viktor Brand, de man die iedereen kent. Althans, dat is natuurlijk niet waar, maar na al die jaren is hij wel degelijk een bekend gezicht op de televisie geworden. Hij presenteert al jarenlang uiteenlopende programma’s voor de commerciële omroep en lijkt deze carrière nog niet aan de kant te schuiven.

Maar wie is Viktor Brand eigenlijk achter zijn tv-imago. Heeft hij een partner, en zo ja wie is dat dan? Hoe heeft hij kunnen bereiken waar hij nu carrière wise in het leven staat? Loont het harde werken ook in een goed salaris en/ of hoog vermogen? Wat was dat nou met die ziekte? Je leest antwoorden op al deze vragen en meer in deze blog. Lees je gauw verder?

Wie is Viktor Brand?

Viktor Brand is een Nederlandse televisiepresentator en acteur, geboren op 2 december 1971 in Amsterdam. Hij staat bekend om zijn veelzijdige carrière in de Nederlandse entertainmentindustrie. Brand begon zijn loopbaan als acteur in verschillende theaterproducties en televisieseries.

Hij verwierf brede bekendheid als presentator van diverse tv-programma’s, waaronder Mr. Frank Visser doet uitspraak en Je huis op orde. Zijn enthousiasme en charme hebben hem geliefd gemaakt bij het Nederlandse publiek. Viktor Brand staat ook bekend om zijn betrokkenheid bij goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Hij is een veelzijdige persoonlijkheid in de Nederlandse media, met een lange en succesvolle carrière.

Carrière

Over die carrière gesproken, die begon natuurlijk niet vanuit het niets. Sterker nog, hij heeft er al een lange tijd opzitten en heeft in zijn leven al talloze programma’s gepresenteerd.

Het begon allemaal bij zijn opleiding in Maastricht. Hier werd hij opgeleid als tolk/ vertaler. In Zwolle volgde hij nog een andere opleiding. Deze kennen we vandaag de dag als journalistiek. Hoewel hij dus meer op de andere kant van de media lijkt te zijn opgeleid, koos hij er uiteindelijk toch voor om de wereld van televisie in te duiken. De zoektocht duurde even, maar uiteindelijk begon hij zijn carriere bij de sportafdeling van RTL 4. In 1997 verscheen zijn gezicht voor het eerst op televisie bij een programma genaamd Tennis Report.

Nadat hij de ‘overstap’ maakt naar SBS 6, lijkt het dat hij hier eigenlijk nooit meer weg is gegaan. Hij presenteerde veel programma’s voor VT Wonen en ook verschillende versies van het populaire programma met Mr. Frank Visser. We zullen hier geen waslijst van zijn gepresenteerde programma’s neerzetten, maar weet dat het er veel zijn. Zelfs zoveel, dat sinds het begin van zijn televisiecarrière er geen jaar voorbij is gegaan waarin hij ‘niets’ te doen had.

Vermogen

Wat het vermogen is van Viktor Brand? Goede vraag, wij weten het niet. Brand staat er al jaren om bekend dat hij niet zo open is over het delen van zijn salaris. Gezien we daar geen indicatie van hebben, wordt het ook vrijwel onmogelijk om een indicatie te maken van zijn vermogen. But if we’re honest, wat maakt het ook eigenlijk uit? Hij zal vast niet op elke euro hoeven letten die hij uitgeeft en we gunnen hem dat ook van harte. Brand werkt er hard voor en verblijd nog wekelijks of zelfs dagelijks glimlachen op de gezichten van kijkers.

Partner

Oké, we weten dus dat meneer op werkvlak erg zijn best heeft gedaan. Maar hoe zit het eigenlijk met zijn privéleven. Of misschien nog wel een betere vraag, hoe zit het met zijn liefdesleven?

Nou, we kunnen je vertellen dat hij inmiddels al bijna 20 jaar samen is met zijn vriend, genaamd André Koelewijn. Het stel heeft geen kinderen, maar wel een hond, die praktisch gezien voor hen als kind aanvoelt. De dag dat Tapas (zo heet de hond) zal overlijden, wordt een zwarte dag in Brand’s bestaan, heeft hij al weleens gezegd. Maar goed, genoeg over de hond, want wie is André eigenlijk? Nou, heel veel weten we niet over hem, maar we weten bijvoorbeeld wel dat het een chemicus is. Een echte slimmerik dus, met wie Brand het leven nog zijn hele leven lang wil blijven delen.

Een foto van Brand en Koelewijn samen.

Hoewel het stel niet heel vaak samen poseert (of dat in ieder geval met de buitenwereld deelt), maken ze ook geen geheim van hun relatie. Zo zie je bijvoorbeeld om bovenstaande Instagram post een zeer leuk kiekje van de twee op wintersport begin 2023.

Ziekte

Voor zover we weten gaat het nu goed met Brand. Hij leeft zijn leven en kan nog gewoon werken. Echter heeft hij in het verleden wel eens een aantal probleempjes gehad. Dit varieert van een gescheurde achillespees tot aan een aantal griepjes. In ieder geval niet iets dermate ernstigs, dat het ooit het nieuws heeft gehaald. Gelukkig maar, want anders zouden we wellicht zijn gezicht op de televisie moeten missen. Maar goed, laten we het maar niet jinxen. We hopen dat hij gewoon lang goed en wel blijft.

Over die televisie gesproken, dat is niet het enige waar hij te zien is. Brand is naast deze activiteiten nog in te huren als gastheer, BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) bij huwelijk en te boeken voor andere evenementen. Een echte bezige bij, zo zie je maar weer.

Viktor Brand in de toekomst

Of we nog wat anders van Brand kunnen verwachten in de toekomst, is ons niet bekend. We zijn benieuwd of hij bijvoorbeeld ooit zal besluiten de commerciële omroep te verlaten voor de publieke omroep. Anderzijds kan het natuurlijk ook nog zijn dat hij een hele andere kant op gaat met zijn carrière. Hij is toch al wel de 50 gepasseerd dus als hij iets wil, is het misschien verstandig om dat nu te doen ‘voor het te laat is’. Je weet nooit wat de toekomst je zal brengen (ook qua negatieve dingen), so you better be safe than sorry. Maar goed, dat is onze mening en daar hoeft Brand het dus helemaal niet mee eens te zijn.

0 Shares
Ook interessant