Spiegel Action, Lidl & meer Budget Keuzes

0 Shares
0
0
0

Spiegeltje spiegeltje aan de wand
Wie is het mooiste van het land?

Nou, wat dacht je dan misschien van jezelf. Je bent immers de enige die op een dergelijk moment, waarschijnlijk dan, in de spiegel kijkt. Of, misschien heb je wel helemaal geen spiegel. Dus, bij deze presenteren we je spiegels van verschillende winkels voor een klein prijsje. Zo kan je er misschien meerdere aanschaffen of gewoon eentje voor je vriendin die al er al maandenlang om zeurt. Ben je benieuwd of wil je zo snel mogelijk een keuze maken? Lees dan gauw verder.

Spiegel Action

Bij de Action vind je een mega-assortiment aan spiegels. We hebben de mooiste pareltjes voor je geselecteerd en zullen ze hier op een rijtje zetten. Dankzij de uitgebreide, maar toch beknopte informatie inclusief zaken als de prijs en dergelijken, kan jij snel een keuze maken. Geen gezeur en gewoon kopen maar.

Spiegels

Prijs: €7,95

Voor een kleine acht euro ontvang je drie spiegels in een set. Je hebt een keuze uit een rond of vierkant design en die afzonderlijke vormen zijn ook nog eens beschikbaar in meerdere kleurvarianten. Sowieso heeft elke spiegel een metalen ketting waarmee je de spiegel ophangt. Hang de spiegels bijvoorbeeld op in de gang of in de ontvangsthal en creëer wat speelsheid. Je zal zien dat het zelfs optisch de ruimte groter doet lijken, door de reflecties die de spiegels afgeven. Wat ons betreft al een goede binnenkomer, deze set spiegels. Combineer het goud met het groen van planten of het zilver met een diepblauwe muur en je bent zelfs nog trendy bezig ook!

Klik hier om de spiegels te bekijken

Spiegel in organische vorm

Prijs: €2,99

Wat een eye catcher is dit! Ja, je moet ervan houden, maar poeh, dit is toch super gaaf. De organische vorm geeft gelijk een gevoel van vrijheid, van natuur, van imperfectie. Dankzij het touwtje dat erbij wordt geleverd, hang je de spiegel ook nog eens binnen no time op. Mits je natuurlijk een boor- en/ of schroefmachine hebt, om iets te creëren waaraan je spiegel daadwerkelijk ophangt. De afmetingen komen overigens neer op 30 bij 25 centimeter, dat neerkomt op een grootte tussen een A4’tje en een A3’tje. Het is het misschien zelfs nog wel waard om meerdere van deze spiegels in je huis te laten terugkomen, zodat er toch nog wat uniciteit wordt laten zien.

Klik hier om de spiegel te bekijken

Studio Home deurspiegel

Prijs: €8,99

Voor alle ijdeltuitjes onder ons: dit is een spiegel die wil hebben. De spiegel heeft namelijk een afmeting van 30 bij 90 cm, wat betekent dat het een soort van kleine passpiegel is. Sta op een afstandje en je ziet daadwerkelijk je hele outfit in de spiegel. Hoe fijn is die laatste check-up voordat je naar buiten gaat? Goed, de spiegel hang je dus op aan je deur, zoals de titel je al deed vermoeden. Hierom is de spiegel voorzien van twee ophanghaken. Zorg er zelf voor dat je weet of de deur dit gewicht aan kan, want het zou zonde zijn als zowel je deur en je zwarte/ bruine/ witte nieuwe spiegel kapot gaan.

Klik hier om de spiegel te bekijken

Spiegel Lidl

Ook bij de Lidl verkopen ze spiegels voor een betaalbare prijs. Helaas niet zo goedkoop als bij de Action, maar goed, wat wil je dan ook. De Action blijft op meerdere vlakken de allergoedkoopste, maar de Lidl is wat ons betreft een goede ‘runner-up’. Met name als je spreekt over de prijs-kwaliteitverhouding.

LIVARNO home Wandspiegel Corfu

Prijs: €29,99

Het leuke of misschien ‘unieke’ aan deze spiegel is dat hij komt met een eiken plankje aan de onderkant. Dit maakt de spiegel bijvoorbeeld perfect om in een badkamer op te hangen. Anderzijds hang je ‘m gewoon in de woonkamer op en zet je er leuke accessoires op. Hoe dan ook is de 50 x 60 cm spiegel van een prima formaat. Het nadeel is wellicht dat er geen rand om de spiegel heen zit en je een beetje het idee krijgt dat de randen erg scherp zijn (is niet waar, trouwens). Plus, als je de spiegel in de badkamer hangt, zal hij een stuk sneller vies worden. Echter kan je dit met de juiste tools zo oplossen. Koop een fles glasreiniger en pak een schoon, droog microvezeldoekje. Het zal je doen verbazen, deze combinatie!

Klik hier om de spiegel te bekijken

LIVARNO home Wandspiegel

Prijs: €21,99

Vaak zie je bij de Lidl, en dat is iets wat we waarderen, dat producten in meerdere varianten worden uitgebracht. Deze variëren niet alleen in kleur, maar ook in vorm en details. In dit geval zijn er twee varianten van deze wandspiegel beschikbaar. De vorm is sowieso rond en het verschil zit ‘m in de bevestiging. Je kan kiezen uit een grijphaak of rond haakje. Deze hang je over de schroef heen et voilà, je bent klaar om in de spiegel te kijken. Het lijkt ons bijvoorbeeld heel leuk, gezien het materiaal van de lijst rotan is, om de spiegel te hangen boven een rotan kastje waar je een leuke hangplant op zet. Een paar koraalachtige of groene details and your good to go.

Klik hier om de spiegel te bekijken

Andere budget keuzes

Zo, nu we het assortiment van de Action en Lidl hebben gecoverd, gaan we over naar de andere budget keuzes. Lees je mee?

Spiegel Xenos

We gaan verder naar de Xenos, een winkel waar we op het gebied van wonen ook wel heel erg gelukkig van worden. Kijk maar:

Zonnespiegel bamboe – ⌀29 cm

Prijs: €9,99

We hoeven er geen geheim van te maken dat de ochtenden niet de favoriet zijn van velen. Chagrijnig, een ochtendhumeur, boos. Noem het hoe je wil, maar blij ben je in ieder geval niet. Zie hier de oplossing. Een spiegel die eruit ziet als een zon. Kijk in deze spiegel en voel dat je slechte humeur al ietsjes afhangt. Je bent immers, als je de spiegel in kijkt, het zonnetje in huis! Fan-tas-tisch. Zo’n spiegel hang je ook leuk op in een kleuterklas, waar iedere twee weken een ander ‘zonnetje van de week’ wordt aangekondigd. Laat het desbetreffende kind in de spiegel kijken en hij/zij voelt zich hoe dan ook speciaal!

Klik hier om de spiegel te bekijken

Make-up spiegel met plankje – zwart – 19x14x21 cm

Prijs: €7,99

We kunnen een blog over spiegels natuurlijk niet schrijven zonder een spiegel aan te bieden die je speciaal voor het doen van je make-up kan gebruiken. Bovendien is de spiegel uitgerust met een plankje, waar je dan je daily items op kwijt kan. Tenminste, niet als ze het volledige oppervlak van de spiegel innemen. Heb je eindelijk een make-up spiegel, zie je alsnog niks. Nou ja, je snapt wat we bedoelen en hopelijk ben je net zo enthousiast als wij dat zijn. Oh ja, ook good to know is dat je de spiegel zowel in de winkel als online kan vinden.

Klik hier om de spiegel te bekijken

Koopgids spiegels

Tja, waar let je eigenlijk op bij de aankoop van spiegels? Lees alle punten aandachtig door, lees alle door ons geselecteerde spiegels nog eens door en schaf er eentje aan! Als je in de spiegel kan kijken, ben je écht de ‘schoonste’ van het land!

 1. Doel van de spiegel
  Heeft de spiegel een decoratieve functie of wil je ‘m echt gebruiken voor het doen van je make-up, haar of iets dergelijks?
 2. Grootte en vorm
  Bepaal de ideale grootte en vorm van de spiegel op basis van waar je hem wilt ophangen. Meet de beschikbare ruimte en kies een spiegel die goed past zonder overweldigend te zijn. Vergeet ook niet de grootte van het frame mee te rekenen! Een spiegel van 30 x 20 cm heeft vaak niet die volledige grootte aan spiegel, als je begrijpt wat we bedoelen. Also, het frame van de spiegel kan variëren van eenvoudig en modern tot gedetailleerd en klassiek.
 3. Montage
  Overweeg hoe je de spiegel wilt monteren. Er zijn spiegels die aan de muur kunnen worden gehangen, op de vloer kunnen staan of zelfs aan de deur kunnen worden bevestigd. Heb je geen boor of mag je geen boren, dan kan je bij lichtgewichten misschien werken met plakstrips.
 4. Kwaliteit van het glas
  Controleer de kwaliteit van het glas om ervoor te zorgen dat het geen vervormingen of vlekken heeft. Kijk ook naar de reflectie om ervoor te zorgen dat deze helder en scherp is. Verder wil je in principe gaan voor veiligheidsglas. Als de spiegel dan valt, heb je niet te maken met scherpen maar een soort ‘stof’ waar je je niet meer aan kan snijden.
 5. Verlichting
  Als je de spiegel gebruikt voor make-up of nauwkeurig werk, kan verlichting een belangrijke factor zijn. Overweeg spiegels met ingebouwde verlichting of zorg voor goede verlichting in de ruimte waar de spiegel wordt geplaatst.

Wat zijn we blij dat je na het lezen van deze blog dan toch echt een spiegel hebt aangeschaft. Kijk er eens wat vaker in en glimlach zoals je dat nooit eerder hebt gedaan. You’re beautiful.

0 Shares
Ook interessant