Rick van Stippent vermogen, relatie, huis en meer

Rick van Stippent, een naam die steeds vaker opduikt in gesprekken over succesvolle ondernemers uit Nederland. Maar wie is hij eigenlijk? Wat voor een vriendin heeft hij eigenlijk? En hoeveel geld heeft hij in de afgelopen maanden bij elkaar weten te verdienen binnen de autobranche? In deze blog duiken we dieper in het leven van Rick van Stippent om je een zo volledig mogelijk beeld te geven. Van zijn jeugd tot aan zijn huidige status als een bekende creator op YouTube, alles komt aan de orde. Door dit goed door te lezen weet je precies hoe Rick zijn succes heeft verdiend!

De jeugd van Rick

We laten je straks alles zien over het succes van deze bekende ondernemer. Maar voor het zover is willen we je eerst wat meer laten zien over zijn jeugd. Dit is namelijk de basis geweest voor het succes wat hij in de afgelopen paar jaar heeft geboekt. Hoewel we niet precies weten wanneer hij geboren is weten we wel dat Rick op het moment van schrijven 30 jaar oud is en dat hij uit het Brabantse Best komt. Dit maakt hem een van de jongste bekende ondernemers van ons land. Zijn jeugd laat wel zien dat hij altijd een sterk gevoel het poetsen van auto’s heeft gehad. Dit was namelijk zijn bijbaan, hier verdiende hij als kleine jongen dan ook zijn zakgeld mee. Hoewel hij begon met vrienden en familie begon hij na een tijdje ook auto’s te poetsen voor vreemden. Als kind toonde hij al vroeg interesse in de duurste en meest unieke auto’s.

Carrière binnen de autobranche

Na een tijd lang als poetser actief te zijn geweest bij een garage bij hem in de buurt begon Rick van Stippent aan zijn carrière als autopoetser met zijn eigen zaak. Zijn vastberadenheid en toewijding aan het leveren van de beste kwaliteit leidde al snel tot succes. Binnen een paar jaar had hij zich opgewerkt tot een bekend poetsbedrijf in de regio. Zijn bedrijf, ook wel bekend onder de naam Stipt Polish Point Shop, heeft op dit moment wel 35 verkooppunten in Nederland. Binnen het bedrijf zijn ruim 20 mensen in dienst die zich iedere dag weer bezig houden op het gebied van auto’s. Ze doen vandaag de dag alleen veel meer dan alleen het poetsen van auto’s. Zo kan je hier op dit moment ook terecht voor het kopen van de beste accessoires of schoonmaakmiddelen voor jouw auto.

Een aanzienlijk vermogen

Met zijn groeiende succes in het bedrijfsleven vergaarde Rick van Stippent een aanzienlijk vermogen. Zijn investeringen en zakelijke beslissingen hebben hem in staat gesteld om financiële zekerheid te verwerven. Hij staat op dit moment bekend als een van de welvarendste ondernemers binnen de autobranche. Hoeveel zijn vermogen precies is weten we niet, maar we weten wel dat hij een tijdje geleden heeft meegedaan met de serie ‘Mijn eerste miljoen’ van het kanaal Pure Luxe. Dit laat wel zien dat het een ondernemer is die zijn schaapjes allang op het droge heeft. Overigens is Rick van Stippent iemand die het niet voor het geld doet. Hij houdt namelijk van het opbouwen van een eigen bedrijf, of hij hier nu veel geld mee verdient of niet. Wel weten we dat hij recentelijk een nieuw hoofdkantoor heeft gekocht langs de A2 voor een bedrag van 10 miljoen euro.

Relatie en gezin van Rick

Naast zijn professionele leven, heeft Rick van Stippent ook geluk gevonden in de liefde. Hij heeft al een tijd lang een relatie met zijn vriendin. Hoe zijn vriendin heet weten we niet, dit houdt hij namelijk privé. Wel weten we dat Rick van Stippent iemand is die erg veel waarde hecht aan de band met zijn gezin. Dit is dan ook de reden dat hij in de weekenden vaak even op en neer gaat om zijn familie te bezoeken. In een aantal video’s kan je zijn familieleden ook zien. Los daarvan houdt hij werk en privé goed gescheiden.

Een huis van formaat

Rick van Stippent woont momenteel in een prachtig herenhuis in Best. Zijn huis is een weerspiegeling van zijn dromen. Met een woonoppervlakte van 325 vierkante meter op een perceel van 1.899 vierkante meter is het een bijna zo groot als een kasteel. Overigens is hij van plan om te verhuizen, vandaar dat dit huis op dit moment te koop staat. Wat ben je dan kwijt voor dit huis vraag je je af? Voor een prijs van 1.475.000 euro kan jij eigenaar zijn van deze prachtige villa. Er zitten overigens meerdere garages bij het huis. Logisch, Rick Stippent moet namelijk wel een plekje vinden voor zijn Ford Mondeo, Audi RS 6 Avant, Ford Mustang en de zijn roze cabriolet van de serie Flodder.

Actief op social media

Op dit moment kan je Rick van Stippent vinden op alle social media. Op zijn Instagram pagina post hij regelmatig posts over de meest prachtige auto’s die je je maar voor kunt stellen. Maar zijn echte succes heeft hij natuurlijk te danken aan zijn eigen YouTube kanaal. Op dit kanaal maakt hij video’s over auto’s en over de reiniging daarvan. Zo heeft hij een tijdje geleden de reusachtige 6X6 van Joel Beukers schoongemaakt. Deze gouden wagen weet altijd weer een hoop bekijks te trekken wanneer hij op de weg reed. Aan de video’s kunnen we in ieder geval wel afleiden dat Rick van Stippent een echte passie heeft voor alles wat met auto’s te maken heeft.

Een voorbeeld voor velen

Het mag duidelijk zijn dat Rick van Stippent iemand is die weet hoe je succes kunt boeken binnen de autobranche. Door klein te beginnen en door altijd maar weer nieuwe dingen te leren is het hem geluk om een aanzienlijk vermogen bij elkaar te verdienen. Nu hij steeds bekender wordt is de kans groot dat ook zijn vermogen en zijn bedrijf verder zal groeien over de komende jaren. Een ding is zeker: wil je succesvol ondernemer worden dan zal je vaak onderaan moeten beginnen. Maar als je niet te beroerd bent om te poetsen kan je zomaar eens uitgroeien tot eigenaar van je eigen zaak!

You May Also Like