a group of people walking down a long hallway

Frans Ghazi: afkomst, moeder en meer

Al meer dan tien jaar geleden ging Frans Ghazi voor het eerst uit elkaar met Olcay Gulpen. Voor het eerst? Inderdaad, voor het eerst. Jaren later zou het duo elkaar weer tegenkomen en opnieuw een relatie startten, die inmiddels ook al is gestrand.

In de jaren daartussen volgden ontzettend veel vervelende nieuwsberichten. Over geld, over de tijd dat hij met Gulsen samen was, over het strandden van de relatie en nog meer drama. Maar wie is die Frans Ghazi eigenlijk? Waar komt hij vandaan? En valt er nog wat anders over hem te vertellen, behalve dat hij de ex is van Olcay? Je lees het in deze blog.

Wie is Frans Ghazi?

Frans Ghazi heeft ooit een relatie gehad met Olcay Gulsen. Dat is dan ook de reden dat we zijn naam kennen, want eigenlijk is hij verder naar ons weten een ‘doorsnee-Nederlander’. Je weet wel, zo’n eentje die gewoon zijn leven leidt, niet bekend is bij het grotere publiek en daar ook geen intenties naar heeft. Het is géén influencer, geen ondernemer die graag wil laten zien hoe rijk hij is en al helemaal niet iemand die graag in de schijnwerpers staat.

Wat we weten van Frans Ghazi is dat hij destijds (en dan doelen we op het begin van de relatie tussen Olcay en Frans) al sinds zijn tienerjaren voor zijn vader werkt. Het betreft een baan in de voedselindustrie en is vrij nuchter. Of hij dat nu nog steeds doet, is ons niet bekend, maar we achten de kans in ieder geval groot.

Afkomst

Je zou dus kunnen zeggen dat Ghazi uit een ondernemersgeslacht komt. Verder blijkt Frans ook een familiemens, onder meer omdat hij (jarenlang) voor zijn familie werkt(e) en een erg lief karakter zou hebben. Waar hij precies vandaan komt, dus een letterlijke plek, weten we niet. Op zich vinden we dat ook niet echt relevant, want hij is toch ook maar gewoon zijn leven aan het leven?

Een moeizame relatie

Maar goed, als je Frans Ghazi zegt, dan hoor je ook Olcay Gulsen. Het grootste drama hangt niet zo zeer om de break-up, maar juist wat daarna gebeurde. Het tweetal heeft nog jarenlang ná hun relatie, nog steeds contact. Dat contact is er niet ten harte, maar heeft alles te maken met een rechtszaak. Gelukkig voor hen lijkt er in 2023 eindelijk een eind aan zijn gebreid, maar dit heeft intussen al wel jarenlang geduurd.

Moeder

De rechtszaak heeft overigens niet per se iets te maken met Frans Ghazi zelf, maar wel met zijn moeder. Volgens hen had Olcay, toen het slecht ging met haar toenmalige kledingmerk Supertrash, tweemaal 50.000 euro geleend van haar schoonmoeder. Margot Verlaan, de moeder van Ghazi, eiste 100.000 euro van Gulsen, omdat het bedrag nog niet was terugbetaald. Echter was het Gulsen die zei dat ze het geld nooit had geleend, maar van Frans, via de bankrekening van zijn moeder, het geld juist zou terugkrijgen.

Jaren, verschillende getuigenissen, enkele bewijsstukken en een aantal zittingen gingen voorbij. Uiteindelijk werd Margot Verlaan in haar gelijk gesteld. En ruim een jaar geleden kwam het bericht ter ore dat Olcay eindelijk het bedrag zou hebben terugbetaald. Inhoudelijke details zijn er overigens niet echt bekend, dus dat laten we in het midden.

Terug naar de anonimiteit

Nu de rechtszaak tussen het stel voorbij is, is er eigenlijk nooit meer is gehoord van Frans Ghazi. Althans, wel als het aan Olcay Gulsen ligt, want zij vertelde een aantal keer dat ze ‘niet denkt dat Ghazi het zal laten rusten’. Wij denken alleen maar: gun hem die anonimiteit. Laat hem genieten van zijn privacy en rust, weg van de schijnwerpers. Laat hem ervoor kiezen om de rest van zijn leven buiten de roem en opwinding van de publieke wereld te houden.

‘Gelukkig’ voor hem is Olcay Gulsen tegelijkertijd ook op veel andere manieren in het nieuws, onder andere door haar voormalige relatie met Ruud de Wild, haar realityprogramma en andere dingen die ze onderneemt. Zij kiest er duidelijk wél voor om de publiciteit op te zoeken. Ach, we hopen dat beide gelukkig worden (of al zijn) en wensen hen al het moois toe wat het leven te bieden heeft. Want wat je ook van Olcay Gulsen kan vinden, jij weet waarschijnlijk ook alleen maar hetgeen wat in de meidia is verspreid. Of heb je soms inside information waar niemand iets vanaf weet?

You May Also Like