Kelly Piquet: afkomst, dochter, vermogen en meer

0 Shares
0
0
0

Als er één iemand zich de Nederlandse trots van de wereldsport mag noemen, dan is het misschien wel Max Verstappen. Hij behaalde record na record, verslaat de grootste namen van de wereld en lijkt de komende tijd nog aan de top van de F1 te staan (want dat is wat hij doet). Hoe dan ook kan je wel begrijpen dat hij in Nederland, België en nog veel meer landen ongelofelijk veel fans heeft. Fans waarvan natuurlijk ook een gedeelte wel een beschuitje met Verstappen zou willen delen.

Helaas voor hen is de knappe, 26-jarige jongeman al een tijdlang geen vrijgezel meer. Degene die aan zijn zijde staat is namelijk een mooie dame genaamd Kelly Piqeut. Ze zijn al een aantal jaar samen en laten geregeld weten erg gelukkig met elkaar te zijn. In deze blog zullen we het in ieder geval veel over Piquet hebben, want Max, tja, die je inmiddels waarschijnlijk al wel. Lees je gauw verder? We willen je niet weerhouden van alle leuke informatie die je over Piquet kan vinden!

Een dame met F1-bloed in haar aderen

Dat Kelly Piqeut iets met de F1 heeft, heeft niet alleen te maken met Max Verstappen. Nee, ze is de dochter van voormalig Formule 1-coureur Nelson Piqeut. Nelson Piqeut is drievoudig wereldkampioen in de F1 en ook een aantal van de (half)broers van Piquet hebben op hoog niveau in deze sport deelgenomen. In ieder geval stond ze ten opzichte van alle niet-kenners al 1-0 voor op het ontmoeten van interessante persoonlijkheden in deze sport.

Afkomst

Goed, Nelson Piqeut als vader dus. Waar kwam hij ook alweer vandaan? Nou, Brazilië. Piqeut heeft in haar jeugd ook een tijdje in dit land gewoond, al heeft ze ook verschillende landen in Europa (o.a. Frankrijk en Engeland) gezien. Haar moeder is van Nederlandse komaf. Het betreft niemand minder dan voormalig internationaal model Sylvia Tamsma. In die zin is ze dus een halfbloedje, al heeft ze naar ons weten niet in Nederland gewoond en in haar jeugd dus een stuk minder van de Nederlandse cultuur meegekregen.

Vriend en dochter

Op een gegeven moment ontmoette Kelly Max Verstappen, zelfs al in het jaar 2016, nadat ze aan hem werd voorgesteld door broer Nelson Piqeut Jr. Ze voelde destijds een fijne connectie, maar vond het leeftijdsverschil (Verstappen is zo’n 9 jaar jonger) te groot. Een jaar later kreeg ze een relatie met een ándere F1-coureur, genaamd Daniil Kvyat. Uiteindelijk zou deze relatie stranden en kwam ze weer opnieuw in contact met Verstappen. In oktober 2021 werd het heugelijke nieuws bekend gemaakt dat de twee officieel een relatie hebben.

Wat we toevallig óók weten van de prachtige dame genaamd Kelly Piqeut, is dat ze een dochter heeft. En ondanks dat sommigen dat nog denken, is dit niet de dochter van Max Verstappen. Het is namelijk de dochter wie ze met Daniil Kvyat kreeg. Die dochter, genaamd Penelope Kvyat, draagt dan ook de achternaam van haar vader.

Max, Kelly en Penelope samen

De afgelopen tijd is er steeds vaker het nieuws dat Kelly Piqeut de wens heeft om met Max Verstappen een kind te krijgen. Of dit ook echt zo mag zijn, is ons niet bekend. In ieder geval zal er bij Piqeut ook ietwat druk te voelen zijn, omdat ze alweer 35 jaar oud is. Daarmee zeggen we niet dat ze oud is, maar wel dat de biologische klok begint te tikken. We zouden het erg leuk voor hen vinden en zijn benieuwd of het model samen met de F1-coureur binnenkort beschuit met muisjes kan uitdelen.

Vermogen

Wat we weten van Piqeut is dat ze werk heeft als model en influencer. In het verleden zou ze volgens sommige bronnen ook nog een tijdje voor Vogue Latinoamerica hebben gewerkt. In zekere zin heeft ze zelf dus wel degelijk aan haar carrière getimmerd en eigen geld verdiend. Hoewel ze nu vast de vruchten zal plukken van het vermogen van haar vriend, kan ze haarzelf ook prima onderhouden.

Wat voor vermogen je met dat soort werk bij elkaar kan sprokkelen, is echter niet echt bekend. Tenminste, als we bedragen zouden noemen, dan zou het meer op speculeren neerkomen dan dat we daadwerkelijk iets reeeels vertellen. Anyway, sommige bronnen denken wel een ‘realistische’ schatting te kunnen maken en zij komen op een vermogen van rond de miljoen dollar. Alsnog een vermogen waar velen van dromen, dus in die zin zeker niet verkeerd.

Toekomst

Een ander aspect waar we lekker over kunnen speculeren, is natuurlijk de toekomst. Niemand kan in de toekomst kijken, maar je kan wel toekomstplannen zijn. Eén toekomstplan dat voor Piqeut duidelijk is, is dat ze nog een kinderwens heeft. Echter is ze over haar relatie met Max altijd erg gereserveerd en we vragen ons dan ook af of ze hier nog meer informatie over laat weten. Nou ja, wat we alleen maar kunnen hopen is dat ze haar wensen mag waarmaken, dat ze nog lang het werk kan blijven doen wat ze graag wil doen en ze een gezond en gelukkig leven mag lijden met haar gezinnetje. Op naar nog veel meer heugelijk nieuws over Kelly Piqeut!

0 Shares
Ook interessant
person standing on white digital bathroom scale

BlogTips om snel af te vallen

Afvallen kan een uitdaging zijn, vooral als je snel resultaten wilt zien. Gelukkig zijn er enkele strategieën die…

BlogTypisch Nederlandse producten

Hoewel Nederland steeds meer ‘multicultureel’ wordt, is en blijft er toch een heel aantal dingen dat ‘echt’ Nederlands…