Joel Beukers’ vermogen: van rugby tot fitnessgoeroe

0 Shares
0
0
0

Joel Beukers is een Nederlandse fitnessinfluencer, ondernemer en motivational speaker. Of eigenlijk, hoe hij het zelf zegt, een ‘ondernemer, lifestyle-coach en fitnessmodel. Hij staat bekend om zijn flamboyante persoonlijkheid en zijn enthousiaste en energieke stijl van spreken. Vergeet daarbij ook niet alles wat met ‘goud’ te maken heeft. Die kleur is langzamerhand namelijk onderdeel geworden van zijn handelsmerk.

In deze blog gaan we het in zekere zin ook over ‘goud’ hebben, want we zijn namelijk op zoek gegaan naar zijn inkomsten en vermogen. Gezien het huis waar hij in woont én alle auto’s die voor de deur staan, kan je wel begrijpen dat het niet niks is. Anyway, laten we maar gauw starten, want dan word jij ook zo snel als mogelijk op de hoogte gebracht.

Ondernemer en sporter

Het begon eigenlijk allemaal, mogen we Beukers zelf geloven, met zijn carrière als rugbyspeler. Hoewel een enkelblessure en positieve test op doping op dat gebied wat roet in het eten gooiden, heeft het hem wel gebracht waar hij nu was. Met zijn bedrijf Clean Nutrition, waar eigenlijk zijn hele leven om draait, zorgt hij ervoor dat mensen op een gezonde manier fit kunnen worden. Middels veel sporten, gezond eten en een aanvulling van supplementen, zou dit moeten lukken.

Maar goed, alles veranderde dus op de dag dat hij besloot om voor een andere carriere te gaan: fitness. Binnen een jaar stond hij dan ook op de front page van een fitnessblad en vanaf toen is het balletje gaan rollen. Zijn sociale media staat vol met ‘reclame’ voor zijn eigen bedrijf, ludieke acties, maar vooral met een focus op sport. Inmiddels gaat het zo goed met zijn bedrijf, dat hij met zijn gezin in een mooie villa woont en talloze dure, in goud gewrapte auto’s voor de deur heeft staan.

Inkomsten en vermogen

Joel Beukers verdient zijn geld met zijn activiteiten op sociale media en met zijn bedrijf, wat overigens naast supplementen ook coaching aanbiedt. In het verleden heeft Beukers weleens aangegeven meerdere tonnen te verdienen aan alleen al dat bedrijf. Gezien zijn enorme wagenpark, waar je onder andere een Audi R8 en Ferrari 512 TR in vindt, kan je wel begrijpen dat de man zeer vermogend is. En weet je, in Nederland betaal je toch alleen maar geld omdat je geld hebt, dus dan kan je het maar beter uitgeven, nietwaar?

Al met al brengt het ons op het punt dat het vermogen van Beukers, inclusief de bezittingen die hij heeft, gemakkelijk op een aantal miljoen kunnen liggen. Aan de andere kant kan je dat ook niet met zekerheid zeggen, want je weet niet hoe het uitgavenpatroon van Beukers eruitziet. Bovendien verliezen de meeste auto’s al snel een gedeelte van een waarde, dus ook dat is iets om mee te rekenen. In elk geval lijkt hij het goed voor elkaar te hebben en kan hij goed voor zijn gezin zorgen. Dat is het waar het in de kern eigenlijk allemaal om draait, of niet dan?

0 Shares
Ook interessant