Escha Tanihatu: vermogen, carrière, playboy, roots en meer informatie

0 Shares
0
0
0

Noem je de naam Danny Vera, dan weet vrijwel iedereen wie het betreft. Noem je de naam van zijn vrouw. Escha Tanihatu, dan zullen er een stuk meer vraagtekens boven de hoofden van mensen hangen. Hoewel, ze heeft toch wel degelijk een prachtige carrière opgebouwd en heeft ze bijvoorbeeld in veel grote films gespeeld als actrice.

Tegenwoordig is ze op een net wat andere manier op de televisie te zien. Van actrice naar, tja, presentatie? Ach, in deze blog zullen we tot in de puntjes vertellen wat Tanihatu nu eigenlijk doet. We vertellen je over haar carrière, maar ook over zaken als haar roots, haal fotoshoot voor de Playboy en het vermeende vermogen wat ze heeft. Benieuwd? Wacht niet langer en start lekker met lezen, zouden we zeggen.

Wie is Escha Tanihatu?

In principe starten we bij dit soort levensverhalen altijd bij de basis. Dus wie, in dit geval, Escha Tanihatu is eigenlijk is.

Geboren: op 23 juli 1984
Afkomst: Zeeland

Escha begint al op jonge leeftijd met acteren, in eerste instantie in het theater. Ze blijkt het goed te doen, want op 16-jarige leeftijd krijg ze de kans om de rol van Anne Frank in ‘Het dagboek van Anne Frank’ te vertolken. Dit was in 2002 en vanaf die tijd begon het balletje met rollen. Ze nam vanaf dat moment verschillende acteursklussen aan, voor onder andere JETIX en de KRO, AVRO en VPRO. Niet alleen in het acteren blijkt ze succesvol, ook op het gebied van presenteren kan ze er wel wat van. Hoewel dat zich eigenlijk alleen beperkte tot de commerciële Zeeuwse regionale omroep, heeft ze toch wel degelijk wat kunnen betekenen in dit vak.

Roots

Hoewel de naam van Escha je misschien doet vermoeden dat haar roots, of die van haar ouders, ergens anders liggen dan in Nederland, durven we je hier geen zekerheid over te geven. Althans, we konden nergens informatie over haar naam vinden. Escha zelf is in ieder geval gewoon in Nederland geboren dus wat dat betreft hartstikke duidelijk, nietwaar?

Carrière en Playboy

Maar goed, haar carrière van tegenwoordig bestaat uit meer dan alleen acteren. Ze is namelijk met name bekend van haar rol als barvrouw bij het tv-programma Veronica Inside. Althans, dat was ze. Afgelopen december heeft ze afscheid genomen van het programma, waar ze veel mooie momenten heeft meegemaakt. Tegenwoordig lijkt het alsof ze zich meer richt op fotografie en natuurlijk het moederschap.

Escha op een mooie foto met haar geliefde Danny Vera

Waar een aantal harten in ieder geval een stuk harder van gingen kloppen, was het moment toen Escha te zien was in de Playboy. Hoewel dit inmiddels al meer dan tien jaar geleden lijkt te zijn, was het toch een moment waar veel publiciteit omheen hing. De foto’s waren prachtig en Escha gaf er destijds zelf over aan dat ze het totaal niet ongemakkelijk vond, de fotoshoot. Nou ja, het is toch wel iets om trots op te zijn, lijkt ons zo. Al helemaal als ze straks op leeftijd is, is het toch een blijvende ode aan wat ooit was. Niet dat het per definitie bergafwaarts gaat met je lichaam op dat vlak, but you get the point, right?

Liefde

Dat Escha tegenwoordig al een langere tijd gelukkig is in de liefde, hebben we eigenlijk al in de inleiding verklapt. Ze is al jaren samen met de bekende singer-songwriter genaamd Danny Vera. Danny boekte onder andere een groot succes met de hit Roller Coaster en geeft vandaag de dag nog veel optredens. Escha lijkt hier ontzettend trots op te zijn, want ze plaats op haar sociale media vaak aankondigingen en foto’s van de optredens van haar geliefde. Kan ook bijna niet anders, als je er zo over nadenkt (vinden wij tenminste).

De liefde tussen het stel werd nog eens vergroot met de geboorte van hun dochter. Zij kwam overigens als een soort kerstgeschenk uit de hemel, want Lavie Vey Vera kwam op Eerste Kerstdag 2020 ter wereld. Helaas is er nog nooit echt een foto van het kind gedeeld, al is dat misschien maar goed ook, gezien de ontwikkelingen van tegenwoordig omtrent deep fakes en dergelijken. In ieder geval wensen we het drietal al het geluk van de wereld toe. Of er nog een tweede Vera aankomt of dat dat überhaupt gewenst is, is ons trouwens niet bekend.

Conclusie

Een bekende Nederlander die niet bij iedereen zo bekend is. Lijkt ons eigenlijk wel een interessante manier om door het leven te gaan. Bij een bepaald publiek is ze wel hartstikke bekend, maar ze zou wellicht nog wel anoniem de boodschappen kunnen doen in een andere plek dan haar woonplaats. Ach, bekend of niet, het is een prachtige vrouw met een indrukwekkende carrière. Op naar een prachtige toekomst voor Escha, Danny en hun lieve kindje.

0 Shares
Ook interessant